CONDITII DE UTILIZARE

Editura pentru Literatură Contemporană/Contemporary Literature Press 

 

Pentru a putea citi şi descărca în mod gratuit cărţile în format electronic oferite de Editura pentru Literatură Contemporană/Contemporary Literature Press trebuie să fiţi de acord cu următoarele condiţii de utilizare:

  1. Drepturile de autor pentru textele cărţilor (ca şi asupra elementelor grafice înglobate în acestea) publicate în format electronic de către Editura pentru Literatură Contemporană/Contemporary Literature Press pe acest sit aparţin autorilor lor, cu excepţia cazurilor în care este menţionat în mod expres un alt deţinător. Drepturile de autor pentru versiunea electronică în formatele existente pe sit ale cărţilor aparţin EPLC. Pentru orice alte menţiuni de drepturi de autor pe situl EPLC consultaţi menţiunile legale ale sitului.
  2. Editura pentru Literatură Contemporană/Contemporary Literature Press vă oferă dreptul neexclusiv şi limitat de a citi, descărca şi stoca pe computerul dumneavoastră cărţile publicate de EPLC pe Internet, cu condiţia să fiţi de acord cu aceşti termeni de utilizare, să nu schimbaţi sub nici o formă conţinutul cărţilor respective, şi să păstraţi menţiunile drepturilor de autor pe cărţile respective.
  3. Distribuirea cărţii prin intermediul altor site-uri ca şi modificarea sau comercializarea acestei versiuni fără acordul prealabil, în scris, al Editurii pentru Literatură Contemporană/Contemporary Literature Press sunt interzise şi se pedepsesc conform legii privind drepturile de autor şi drepturile conexe, în vigoare. Dacă doriţi să promovaţi unele din aceste cărţi prin site-ul dvs puteţi folosi prezentarea cărţii şi coperta, cu condiţia să puneţi un link direct către pagina respectivei cărţi şi să ne anunţaţi la contact@mttlc.ro. La aceeaşi adresă ne puteţi contacta pentru a vă permite postarea unui fragment din carte (dacă acest lucru este permis de contractul pe care îl avem cu autorul cărţii).
  4. Cărţile publicate de Editura pentru Literatură Contemporană/Contemporary Literature Press vă sunt oferite "ca atare", fără garanţie de orice fel, exprimată sau subînţeleasă, incluzând, dar nefiind limitat la garanţiile comerciale sau legale implicate. Aceste cărţi pot conţine greşeli tehnice sau erori de redactare. Editura pentru Literatură Contemporană/Contemporary Literature Press nu îşi asumă responsabilitatea sau riscul pentru asemenea greşeli sau omiteri în cadrul cărţilor publicate pe acest site.
  5. În cazul în care nu respectaţi prevederile acestor condiţii de utilizare vă asumaţi responsabilitatea pentru orice consecinţă care ar putea deriva din această nerespectare, incluzând, fără a se limita la, consecinţele legale sau materiale de orice natură.
  6. De asemenea sunteţi de acord să nu implicaţi situl Editurii pentru Literatură Contemporană/Contemporary Literature Press şi realizatorii acestuia în orice acţiune, inclusiv legală, care ar putea rezulta din încălcarea de către dumneavoastră a drepturilor de autor, a condiţiilor de utilizare, sau a oricărei legi sub orice jurisdicţie.

 

TERMENI ŞI CONDIŢII

 

Este permisă descărcarea liberă, cu titlu personal, a volumului în acest format. Distribuirea gratuită a cărţii prin intermediul altor siteuri, reproducerea parţială sau integrală prin orice mijloace, modificarea sau comercializarea acestei versiuni fără acordul prealabil, în scris, al Editurii pentru Literatură Contemporană/Contemporary Literature Press constituie o incalcare a dreptului de proprietate intelectuala şi se pedepseste conform legii privind drepturile de autor şi drepturile conexe, în vigoare.

 

TERMENI LEGALI: DREPTURI DE AUTOR

 

Editura pentru Literatură Contemporană/Contemporary Literature Press este o editură înregistrată  la Centrul Naţional ISBN – Biblioteca Naţională a României.  Ea funcţionează sub auspiciile Universităţii din Bucureşti, ale Consiliului Britanic şi ale Institutului Cultural Român.

Drepturile de autor pentru conţinutul, imaginile, logo-ul Editurii pentru Literatură Contemporană / Contemporary Literature Press, şi design-ul acestui site aparţin Editurii pentru Literatură Contemporană/Contemporary Literature Press, cu excepţia acelor materiale unde este menţionat expres cine posedă drepturile de autor. Prin prezenta, Editura pentru Literatură Contemporană/Contemporary Literature Press vă autorizează să vizualizaţi, copiaţi şi imprimaţi documentele publicate de Editura pentru Literatură Contemporană/ Contemporary Literature Press pe World Wide Web pentru uz necomercial şi strict personal. Luând în considerare această autorizare, sunteţi de acord ca orice copie a acestor documente să păstreze toate specificaţiile legate de drepturile de autor şi de proprietatea mărcilor înregistrate menţionate aici.

În afara condiţiilor menţionate mai sus, se interzice copierea sau transmiterea conţinutului acestui site sub formă electronică sau fizică. Se interzice orice schimbare a conţinutului acestui site. Dacă doriţi să folosiţi documentele de pe acest site în alte condiţii decât cele menţionate mai sus, contactaţi-ne la lidia.vianu@g.unibuc.ro pentru informaţii privind licenţierea.

Aceste pagini vă sunt oferite "ca atare", doar pentru a vă informa, fără garanţie de orice fel, exprimată sau subînţelesă, incluzând, dar nefiind limitat la garanţiile comerciale implicate. Vă veţi asuma riscurile cu privire la convenabilitatea şi acurateţea informaţiilor din aceste pagini. Aceste pagini pot conţine greşeli tehnice sau erori de traducere. Editura pentru Literatură Contemporană/Contemporary Literature Press nu îşi asumă responsabilitatea sau riscul pentru astfel de erori sau omiteri în cadrul acestui site sau în alte documente la care există referiri sau link-uri. Acesta este un site on-line care poate fi vizualizat pe plan internaţional. Nume, logo-uri, design-uri, titluri, cuvinte sau expresii din cadrul acestei publicaţii aparţin Editurii pentru Literatură Contemporană/Contemporary Literature Press.